Yann is weeral 1 handschoen kwijt. We hebben nu een 3 à 4 losse handschoenen liggen. Hij speelt ze kwijt op school. Vaak blijven ze bij de klas liggen wanneer ik hem in de opvang ophaal. Andere mama’s nemen dan een andere handschoen die er ligt (misschien die van Yann?), maar als Yann een van de laatste kleuterkes is, gaat dit niet. (Ik neem trouwens nooit expres spullen van een ander kindje mee en zeker in dit weer). Het was trouwens zijn laatste paar handschoenen.
Dus nam ik een lapje fleece uit mijn stoffenvoorraad (kon zelf nog uit meerdere kleuren kiezen :)) en maakte rap een paar handschoentjes. Ze zien er niet uit maar dat is ook een beetje de bedoeling. Ze vallen op (ik denk niet dat er nog iemand gelijkaardige handschoenen zal hebben) en hopelijk laten de andere ouders deze nu liggen wanneer hun kleuter er eentje mist.
011
De foto is genomen op de vensterbank, om nog wat daglicht te hebben. Die “Y” is een ramp. Pas na het stikken dacht ik eraan om een letter erop te plaatsen en dan is het te laat voor mijn super de luxe machien, dus mocht ik met de hand prutsen .

Advertenties